fbpx

Onder het motto “op oorlogspad tegen pigmentvlekken” presenteren we een innovatieve reeks van 3 producten die je beste hulpmiddel zullen worden in de strijd tegen het esthetische probleem van pigmentvlekken: Radiant Xpert antipigmentatie.

De nieuwe Xpert Radiant  lijn bestaat uit 3 specifieke behandelproducten voor de huid met pigmentatie. Het is een zeer effectieve cosmetische oplossing met geavanceerde moleculaire formules. Elk product is geformuleerd om de specifieke problemen pigmentatie aan te pakken. Een  ware moleculaire artillerie om met gegarandeerd succes een van de grootste problemen op dermatologisch gebied aan te pakken: pigmentvlekken.

De belangrijkste oorzaak van de huid vlekken is overproductie van melanine, het pigment dat onze huid, haar en ogen hun natuurlijke kleur geeft. De meest voorkomende triggers van deze onregelmatigheden zijn blootstelling aan de zon, genetische factoren, leeftijd, hormonale invloeden, verwondingen en de blootstelling aan bepaalde chemische stoffen.

in totaal heeft de nieuwe Xpert Radiant serie 8 voordelen voor de huid: exfolliatie, antioxidant effect, verhoogde elasticiteit, hydratatie, luminositeit, bescherming, vereffening en het afdekken van  onvolkomenheden.

Oplossing voor de pigmentatievlekken

Om de producten van de nieuwe lijn Xpert Radiant te formuleren, heeft SingulaDerm nieuwe exclusieve complexen met actieve depigmenterende actie gesynthetiseerd , die de natuurlijke mechanismen van de huid activeren om van het probleem direct bij de wortel aan te pakken. Het is Dermabright Complex, een actieve dermoiluminator ontworpen om meer luminositeit en effenheid aan de huid te geven en het uiterlijk van de huid te verbeteren en Bright complex, een intensief ophelderend complex die op de verschillende fases van de aanmaak van melanine invloed heeft. De werking is gericht op remming van  het tyrosinase enzym, die de productie en secretie van melanine in de huid vermindert. Het bevat ook antioxidanten die helpen schade aan cellulaire DNA te voorkomen.

Xpert Radiant Forte: De belangrijkste behoeften van een vlekkerige  huid is vereffenen, dode huidcellen vervangen en oplichten. Deze corrigerende intensieve crème is de meest complete depigmenterende emulsie die op dit moment bestaat. De dagelijkse toepassing, ‘s morgens en’ s avonds, kan uitstekende resultaten behalen. De belangrijkste voordelen van Radiant Xpert Forte zijn het verminderen van de aanmaak van melanine, het helpen exfoliëren en het versnellen de celvernieuwing. Bovendien hydrateert en voedt het en verhoogt het de elasticiteit en stevigheid van de huid.

Xpert Radiant Serum: Als we de effecten van depigmentatie willen maximaliseren, dan is het ideale product het intensief oplichtende serum Xpert Radiant Serum. Bright Complex depigmenteert en beschikt over vrije radicalen en antioxiderende werking. Bovendien helpt het serum  de huid voor te bereiden op de nader toe te passen behandelingen zoals de Xpert Radiant Forte crème.  De belangrijkste voordelen zijn dat het serum effenheid corrigeert en de vermindering van de vlekken versnelt, zo voorkomt het de opkomst van nieuwe pigmentvlekken en versterkt zijn effectiviteit in combinatie met Xpert Radiant Forte.

Xpert Radiant Peel: Een exfolierende scrub toevoegen aan een anti-pigmentatie behandeling is belangrijk om betere resultaten te verkrijgen. Door de huid te exfoliëren, zal de penetratie van actieve depigmentatie diepere een meer doeltreffende actie hebben. De oplichtende Xpert Radiant Peel exfoliërende gel is geschikt voor alle huidtypes en is een gel die de huid intensief schoonmaakt en een zachte peeling geeft. Het bevat ook hydraterende werkstoffen. Daarnaast bevordert het ook de vernieuwing van de huid, verbetert het uiterlijk en de textuur van de huid, egaliseert en verheldert de toon en optimaliseert de resultaten van overige producten uit de Radiant lijn.

Aanvullende producten:

Xpertsun Supreme 50: Zodat een depigmentatie behandeling echt effectief, is moet je het altijd combineren met een goede zonnebrandcrème. Daarom raden we aan na je behandeling s’ochtends een licht laagje Xpertsun Supreme aan te brengen. Dit product biedt een breed spectrum aan bescherming tegen alle mogelijke schadelijke stralingen. Daarnaast beschermt het tegen schade van het cellulaire DNA en voorkomt het verschijnen van nieuwe pigmentatie door zonnestraling.

Xpertsun Perfection Cover SPF 50: Dit mineraal poeder is de ultieme afsluiting van een anti-pigmentatie behandeling. De ingrediënten hebben geen depigmenterende werking, maar verbergen de pigmentatievlekken  tijdens de behandeling. Bovendien beschermt Xpertsun Perfection SPF50 tegen zonnestraling, waardoor de verschijning van nieuwe plekken voorkomen wordt. De poeder zorgt voor een licht en zeer natuurlijke dekking en egaliseert de huidskleur. De Xpertsun Perfection is verkrijgbaar in de teint Light, Natural en Bronze.

Ga ook de strijd aan tegen pigmentatievlekken!