fbpx

Vaak denken we dat alleen ’s-zomers bescherming tegen de zon belangrijk is, maar wist je dat blootstelling aan zonnestraling wanneer er sneeuw ligt nog veel schadelijker is? Dus ga je skiën, bescherm dan je huid!

Tijdens het skiën wordt de sneeuw een spiegel die ervoor zorgt dat de straling extra intensief is.. Bovendien zijn we op hoogte in de bergen dichter bij de zon en wordt ultraviolette straling minder gefilterd. En, hoewel de zon grote voordelen biedt, wegen deze niet op tegen de negatieve gevolgen op onze huid ​​als we niet goed beschermen.

Enkele van de meest voorkomende effecten van langdurige blootstelling aan zonlicht zijn:

– Voortijdige veroudering van de huid

– Verslechtering van de ogen

– Verzwakking van het immuunsysteem

– Zonne-allergie

– Huidkanker

Om dergelijke problemen te voorkomen, raden we je aan 5 eenvoudige richtlijnen te volgen als je van plan bent een dag in de sneeuw door te brengen:

– Vergeet je zonnebril niet om je ogen tegen zonlicht te beschermen.

– Gebruik een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30, hoewel het raadzaam is om een ​​50+ te gebruiken, zoals de XPERTSUN Supreme zonnebrandcrème, die ook water- en zweetbestendig is, ideaal voor sport!

– Breng zonnebrandcrème 30 minuten vóór blootstelling aan de zon aan en breng elke 2 uur opnieuw aan.

– Besteed speciale aandacht aan gevoelige gebieden zoals oogleden, neus en oren.

– Vergeet je lippen niet! De kou en wind doen de lippen barsten en er is een groter risico op brandwonden. SingulaDerm heeft de dubbele XPERTSUN Supreme Duo, gelaatsscherm en lippenbalsem.

– Gebruik aan het einde van de skidag de XPERTSUN S.O.S. om je huid te herstellen en te kalmeren.

Vergeet niet om je huid tijdens het skiën tegen de zon te beschermen!

Tot eind februari of tot de voorraad strekt, koop nu de Supreme DUO en de XpertSun S.O.S. met een korting van maar liefst 50%! Wees eens lief voor je huid! Ga naar https://www.singuladerm.nl/product/winterzon-pakket/