fbpx

Velen van ons hebben een gevoelige en reactieve huid die deskundige zorg nodig heeft om hydratatie te bieden.  Maar vaak is dit niet de enige zorg, want wanneer we een leeftijd bereiken, willen we ook de tekenen van leeftijd bestrijden die op ons gezicht verschijnen. Daarom kunnen we in ons dagelijkse schoonheidsritueel niet nalaten om ook antioxiderende en verjongende elementen aan de huid te bieden.   XPERT Sensitive is de SingulaDerm-lijn met een anti-verouderend effect geformuleerd om te zorgen voor een gevoelige huid met een neiging tot roodheid en irritatie.

De eerste stap is de zachte reinigingsgel. SENSITIVE CLEANSER. Het zorgt voor een intensieve hydratatie van de teint. Het is vooral geïndiceerd voor de dagelijkse reiniging van een gevoelige en delicate huid en biedt onmiddellijke verlichting tegen tekenen van irritatie: jeuk, roodheid, trekkerige huid, uitdroging of branderig gevoel.

De tweede stap is het hydraterende, kalmerende serum. SENSITIVE SERUM.  Dit serum verlicht tekenen van irritatie zoals jeuk, roodheid, trekkerige huid en uitdroging. Bovendien biedt het een zalig gevoel van comfort vanaf de eerste keer dat je het aanbrengt, dankzij de sterk geconcentreerde formule.

Vervolgens raden we aan om de voedende balsem te gebruiken voor de oogcontour. SENSITIVE EYES.  Deze gaat huidveroudering in het oogcontourgebied tegen en verlicht de tekenen van irritatie. De hoge concentratie van actieve ingrediënten kalmeert de irritatie van het gebied rond de ogen en beschermt het tegen externe irriterende elementen.

Hierna is de vierde stap de voedende crème. SENSITIVE CREAM.  Het biedt intensieve voeding die beschermt tegen externe factoren en dus huidveroudering voorkomt.