fbpx

juiste wijze onzuiverheden en toxines verwijderen die anders afbreuk doen aan de schoonheid en natuurlijkheid van de huid is een onmiskenbare klassieker en de sleutel om de huid in een gezonde conditie te houden. Zonder een goede reiniging van de huid zullen er problemen ontstaan. Ten eerste zullen er veranderingen in de bovenste lagen ontstaan(mee-eters, onzuiverheden, doffe huid, ruwheid, …) en, ten tweede zullen andere problemen de kop opsteken zoals huiduitslag, jeuk, wondjes, vlekken, enz. .

SingulaDerm zorgt voor en respecteert je huid door de meest veeleisende cosmetische wetenschap ter beschikking te stellen en heeft daarom Xpert SINDET ontwikkeld, een lijn van cleaners (zonder zeep) die oplossingen biedt voor alle huidtypes, ook de extra gevoelige.

Het gaat om een verzameling van drie cleaners met drie verschillende texturen, zodat een ieder de versie kan kiezen die het beste bij haar huid past. De cleaners zijn geformuleerd met Syndet  technologie , wat de volgende voordelen heeft ten opzichte van de alkali zepen:

  • PH neutraal oftewel identiek aan het fysiologische (5.5), zodat ze veel meer compatibel en minder agressief voor de huid zijn.
  • Voorgeschreven en aanbevolen in geval van huidproblemen (eczeem, atopische dermatitis, etc.).
  • Met olie- en waterlievende moleculen waardoor de producten in staat zijn vet en onzuiverheden los te maken en door contact met water mee te nemen zonder ook maar enige vorm van residu op de huid achter te laten welke de Ph waarde zou kunnen veranderen.
  • Behoudt de lipidenlaag