fbpx

We leven in een wereld waarin steeds meer mensen zich bekommeren om hun gezondheid en uiterlijk. Gezond eten en regelmatig sporten is de sleutel om dit te bereiken.

Sporters willen uiteraard goed voor hun figuur en persoonlijk welzijn zorgen. Maar hoewel ze een uitgebalanceerd dieet volgen in combinatie met sport, wordt de gewenste lichaamsbouw niet altijd bereikt: gelokaliseerd vet en verslapte huid ondermijnen het beeld van een gebeeldhouwd lichaam. Daarom kan een extra beetje hulp nooit kwaad.

Een van de meest gecompliceerde gebieden om te definiëren en te verstrakken is de taille, maar enkelen ontsnappen aan slappe huid of opgehoopt vet in dat gebied.  Maar er is hulp! XPERT Entraîneur. Innovatieve formules die in korte tijd verrassende resultaten bieden. Je kunt dat opgehoopte vet waaraan je je stoort elimineren en slappe huid die maar niet verdwijnt met alleen een gezonde levensstijl verstrakken. Bovendien biedt het assortiment specifieke oplossingen voor zowel mannen als vrouwen aan, omdat de behoeften van elk lichaam verschillend zijn en daarom ook de oplossingen verschillend zijn.

 XPERT Entraîneur Hombre is speciaal ontwikkeld voor mannelijke sporters en is een gelokaliseerde intensieve vetreductie-emulsie. Je zult hiermee je Abs extra tonen en  kleine ophopingingen van ongewenst vet elimineren. Om een ​​benijdenswaardige sixpack te krijgen!

En voor vrouwelijke sporters is er XPERT Entraîneur Woman, een reducerende emulsie die je niet alleen op je buik aanbrengt, maar ook kan worden gebruikt om de heupen en dijen te verstevigen, gebieden waar het moeite kost om een ​​gladde en stevige huid te krijgen. Het lichaam van vrouwen is nu eenmaal anders dan dat van mannen en heeft specifieke zorg nodig. Bovendien zullen vrouwen vaker dan mannen vet ophopen op verschillende delen van het lichaam.

Hoe werkt het?  De sleutel is om de reductie van lipiden in het gebied te versnellen en de toegang van adipocyten te blokkeren, de cellen die verantwoordelijk zijn voor het vormen van vetweefsel. Dat wil zeggen, het gevreesde vet. Naast een drainerende werking en een actief warmte-effect dat de verwijdering van vet versnelt.

Hoe passen we het toe? Om het effect effectief en zichtbaar te maken, moeten we de crème 2 keer per dag aanbrengen en masseren met cirkelvormige bewegingen op het gebied incasseren totdat deze volledig is geabsorbeerd. Als je gaat sporten, breng de creme/gel dan 15 tot 20 minuten van tevoren aan om de resultaten te verbeteren.

Ook proberen? https://www.singuladerm.nl/lichaamsverzorging/entraineur/