fbpx

Oftewel….

Waarom je geen goedkope maar ook geen dure huidverzorging moet kopen.

Je kunt huidverzorgingsproducten in alle soorten en maten kopen bij de supermarkt, de drogisterij, de apotheek, parfumerie maar ook bij je schoonheidsspecialiste of online. Pfff….het duizelt! 

Dus hoe kun je een goede keuze maken. Om dat te weten moet je enkele basisgegevens weten. 

  1. De basis van alle maar dan ook alle crèmes is vrijwel hetzelfde, veel water, vettige bestanddelen en wat emulgators om het lekker te laten smeren, kost allemaal niks. Deze stoffen doen echter niets voor je huid, en hier is waarom….
  2. Alle materie bestaat uit moleculen en deze op hun beurt uit atomen. Wist je dat alleen moleculen met maximaal 8 atomen in de huid kunnen doordringen? Dus je crème kan wel lekker smeren, maar blijft OP je huid liggen. (Daarom kun je ook geen vocht INBRENGEN, want ons huidje is waterproof)
  3. Het kostplaatje van een product wordt opgemaakt door het potje (hoe mooier, hoe duurder), marketingkosten (hoe meer hoe duurder) en het ACTIEVE INGREDIËNT.

Een goedkoop product kan dus nooit effectief zijn omdat goede actieve ingrediënten (die dus maximaal uit 8 atomen bestaan) nu eenmaal duur zijn. Je goedkope product bestaan dus uit water en vetten waaraan een emulgator is toegevoegd, niet veel meer. 

Een duur product daarentegen zal wel actieve ingrediënten bevatten, maar bestaat daarnaast voor 70% uit marketingkosten. Je betaalt dus die mooie advertentie in de glossies of op de televisie. 

Een GOED PRODUCT heeft een hoge concentratie actieve ingrediënten die effectief een boodschap doorgeven aan de cellen die iets aan een specifieke zorg kunnen doen, zo kunnen ze de aanval van pigmentatie reguleren, zorgen dat er weer een goede hoeveelheid collageen wordt aangemaakt of dat de weerstand van de huid verhoogt. Daarnaast is een goed product klinisch getest, zegt duidelijk wat de werking van het product is en heeft geen grote marketing campagnes. 

SingulaDerm voldoet aan al deze eisen en meer! Wist je dat het bedrijf achter Singuladerm als een van 4 grote farmaceutische bedrijven, zelf peptiden ontwikkelt? Daardoor kunnen we hoge concentraties van deze fantastische boodschappers in onze producten doen en TOCH voordelig blijven. Je hoeft dan ook maar een klein beetje van onze producten te gebruiken, want de actieve ingrediënten dringen door in de huid en doen hun werk!

Scroll lekker door ons assortiment en kies het product die jouw zorg gaat oplossen!

Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer we speciale aanbiedingen hebben of onze blog volgen? Bevriend ons dan op Facebook of Instagram.