fbpx

De zon heeft veel voordelen voor onze huid, waaronder vitamine D, essentieel voor de gezondheid van botten, spieren en het immuunsysteem.

UV-straling is echter zeer agressief en kan, als we overmatig en zonder bescherming zonnebaden, onze huid ernstige schade toebrengen.

Een van de meest zichtbare gevolgen van blootstelling aan de zon is hyperpigmentatie, dat wil zeggen het verschijnen van vlekken, zoals sproeten, moedervlekken, lentigo of melasma.

Het is erg belangrijk om elke ochtend een zonnebrandcrème in onze schoonheidsroutine op te nemen om het verschijnen van vlekken te voorkomen en een beschermend schild tegen de schadelijke effecten van zonnestralen te creëren.

Singuladerm heeft een praktisch, effectief product waarmee je niet langer een excuus heeft om jezelf niet elke dag te beschermen.

XPERT Sun Perfection SPF30, is ultralichte poeder make-up, geschikt voor alle huidtypen, met natuurlijk kleur- en zonnebescherming.

Een 3 in 1 product waarmee je een mooie matte huid krijgt, onvolkomenheden kunt corrigeren en jezelf tegelijkertijd tegen de zon kunt beschermen, waardoor fotoveroudering wordt voorkomen.

XPERT Sun Perfection SPF30 bevat pigmenten die zich aanpassen aan verschillende huidtinten, biedt een breed spectrumdekking en beschermen tegen UVB- en UVA-stralen. Het is ontwikkeld op basis van de innovatieve Color Adjust-technologie, die helpt de huidtint te egaliseren en op te helderen. De aangename textuur, licht en zacht, zorgt voor een natuurlijke afwerking, neutraliseert en vervaagd imperfecties.

Het is verkrijgbaar in drie kleuren: Light, Natural en Bronze.

De XPERTSun-reeks Singuladerm biedt veilige, efficiënte en high-spectrum bescherming. Bovendien hebben haar producten een ontstekingsremmende, antioxiderende werking, voorkomen ze huidveroudering en beschermen ze het DNA van cellen.

Het penseeltype maakt een gemakkelijke toepassing op elk moment van de dag mogelijk.

Het is ideaal om overal in je tas mee te nemen en er altijd perfect uit te zien en beschermt te zijn!

Shop nu onze speciale aanbieding! https://www.singuladerm.nl/aanbieding/