fbpx

Als we nadenken over de gezichtsverzorgingsroutine tegen rimpels, richten we ons altijd op het gezicht. Maar … wat als we een belangrijk deel van ons lichaam vergeten? We hebben het over de hals en decolleté.

Vanaf de leeftijd van 30 jaar neemt de productie van elastine en collageen af, waardoor de elasticiteit afneemt en de microcirculatie van het gebied verandert. In de hals vertaalt zich dat in verzakking en het verschijnen van rimpels of andere tekenen zoals de gevreesde dubbele kin; Als gevolg van de achteruitgang van de huid veroorzaakt door veroudering door straling, hormonale veranderingen of slechte houding, zien we ook vlekken en rimpels in de  halslijn verschijnen.

Hoe kunnen we veroudering in hals en decolleté tegengaan?

Door een intensief verstevigende crème speciaal voor hals- en decolletéverzorging zoals XPERT Raffermissant in uw schoonheidsroutine op te nemen, kunt u resultaten bereiken met 60 dagen regelmatig gebruik.

Tot 58,4% vermindering van rimpels*

RESULTATEN BEHAALT BIJ VROUW VAN 56 JAAR NA 60 DAGEN/2 KEER DAAGS RAFFERMISSANT.

Een van de meest voorkomende fouten is denken dat het genoeg is het gebied alleen met een vochtinbrengende crème te verzorgen. Maar hydratatie is niet voldoende om de tekenen van veroudering van hals en decolleté tegen te gaan, we hebben een crème nodig die naast hydratatie ook het gebied verstevigt.

XPERT Raffermissant, met een rijke, smeuige textuur, bevat een exclusieve geconcentreerde formule met functionele peptiden die de huid meerdere voordelen bieden:

  • Verstevigt, verstrakt en verzacht de huid van hals en decolleté
  • Versterkt cellulaire beschermingsmechanismen tegen omgevingsschade en dagelijkse stress om huidveroudering te voorkomen
  • Zorgt voor intensieve hydratatie

Hoe moet ik XPERT Raffermissant combineren?

Het verstevigende koppel: XPERT Raffermissant + XPERT Collageneur normaal / droog Als je merkt dat de huid elasticiteit verliest en er daardoor verslapping optreedt, ga je met deze combinatie, rijk aan verstevigende en verdichtende middelen, niet alleen het verslappen van de huid tegen, maar ook verminderen rimpels en een verhoogde hydratatie.

Het perfecte paar: XPERT Raffermissant + XPERT Supreme SPF50 + De huid rond de hals is dunner en neigt eerder tot fotoveroudering, dus het combineren van een herstellende crème met een goede SPF50 + zonnebescherming is cruciaal. Gebruik zonnebescherming zolang het gebied wordt blootgesteld, dit zal helpen voorkomen dat pigmentatie verschijnt, gaat verslapping tegen, vermindert rimpels en hydrateert de huid terwijl deze wordt beschermd tegen UVB- en UVA-stralen.

Het slimste koppel: XPERT Radiant Serum + XPERT Raffermissant

Vlekken op het decolleté zijn een veel voorkomend teken van fotoveroudering. Om deze reden raden we aan om, voordat u een hals- en decolletécrème aanbrengt die verslapping bestrijdt, hydrateert en rimpels vermindert, een intensief verhelderend serum aan te brengen dat oneffenheden in de huid voorkomt en vervaagt om een ​​optimaal resultaat te bereiken.

Wil je advies over de beste combinatie voor jouw huid? Neem dan contact met ons op via de chatknop op de website.